ABSEILEN VANAF WESTPOINT VOOR HET GOEDE DOEL

Abseilen voor het goede doel, dat is het idee achter een unieke inzamelingsactie voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Op 24 mei gaan 10 personen abseilen van Westpoint, de 145 meter hoge woontoren in Tilburg. Vennoten Linda van Hoof en Frank Jacobs durven het aan om mee te doen. U ook?

Van Boekel accountants en adviseurs ondersteunt deze inzamelingsactie voor het Prinses Beatrix Spierfonds van harte en is daarom één van de sponsors. Daarnaast willen we helpen om nog meer geld in te zamelen.

Unieke kans

Slechts voor 10 personen is meedoen aan het abseilen weggelegd. Als cliënt van ons kantoor geven wij u de kans deel te nemen aan deze eenmalige mogelijkheid. Wij verloten één deelname onder al onze cliënten, onder voorwaarde dat zij doneren aan deze actie. Mocht u niet willen abseilen, dan kunt u natuurlijk toch een donatie geven!

Hoe werkt het?

Wij vragen u een bedrag van minimaal 25 euro over te maken op NL35 INGB 0003 1677 98 ten name van: Van Boekel accountants en adviseurs, onder vermelding van ‘donatie Beatrixfonds’. Wilt u kans maken op de plaats? Vermeld dan ‘ik wil graag abseilen’ bij het overmaken. Op woensdag 3 mei trekken wij uit de deelnemende donateurs de winnaar.

Alvast vriendelijk bedankt voor uw donatie, namens het Prinses Beatrix Spierfonds!

Neoliet Klimcentrum

Abseilen van 145 meter is een hele prestatie. Natuurlijk wordt dit professioneel begeleid door Neoliet Klimcentrum. Neoliet heeft een zeer goede naam in de Nederlandse en Duitse klimwereld en staat garant voor veilig en hoogwaardig klimplezier. Naar de website van Neoliet.

Voorwaarden voor deelname

Nadat we uit de donateurs van onze actie de winnaar hebben getrokken, zullen we controleren of u voldoet aan de voorwaarden voor het abseilen.

U moet bijvoorbeeld zeker weten dat u op 24 mei én 26 mei beschikbaar bent. We gaan uit van abseilen op 24 mei, maar zijn afhankelijk van het weer. Daarom is als reservedatum 26 mei geprikt.

Ook moet u deelnemen aan de oefensessie. Op een vrijdag- of zaterdagavond vóór 24 mei zal een oefensessie plaatsvinden bij Klimcentrum Neoliet in Tilburg. Daar wordt onder begeleiding geoefend en wordt gecontroleerd of u in staat bent om verantwoord 145 meter te abseilen.

Prinses Beatrix Spierfonds

Deze actie wordt georganiseerd in het kader van de ‘Het zit in MEI Challenge’ van het Prinses Beatrix Spierfonds. Daarover staat op hun website:

Leven met een spierziekte is enorm ingrijpend. Elke dag neemt je spierkracht verder af en moet je vechten tegen je eigen lichaam. In die strijd staan spierziekte-patiënten gelukkig niet alleen. In mei van dit jaar bundelen we al onze krachten en gaan we samen de uitdaging aan. Voor jezelf of voor iemand die je kent. Samen helpen we alle spierziekten de wereld uit! Help je mee?

Prinses Beatrix Spierfonds

Meer informatie

Mocht u nog meer informatie willen over deze actie, dan kunt u een mail sturen aan Bart Braspenning via bbr@vanboekel.nl of bellen naar 013 463 35 33