Bas Leseman en Felipe Muñoz Mateu verkozen tot Brabants Besten 2019

Bas Leseman - Leseman Car Care

Bas Leseman - Leseman Car Care

Lees hier zijn verhaal…
Felipe Munoz Mateau - All Tape Supplies

Felipe Munoz Mateau - All Tape Supplies

Lees hier zijn verhaal…

De provincie Noord-Brabant heeft 24 werkgevers uit het midden- en kleinbedrijf benoemd en/of herbenoemd tot Brabants Besten. Hieronder ook 2 cliënten van ons kantoor, te weten Bas Leseman van Leseman Car Care (benoeming) en Felipe Muñoz Mateu van ATS All Tape Supplies (herbenoeming).

Brabants Besten zijn private MKB ondernemers die het goede voorbeeld geven op het terrein van sociale innovatie, inclusief werkgeverschap, reshoring en flexicurity. Zij zijn door gedeputeerde Bert Pauli van Provincie Noord-Brabant benoemd tot Brabants Besten omdat zij uitblinken in de manier waarop zij hun medewerkers op vernieuwende wijze inzetten en de potentie van de Brabantse beroepsbevolking benutten.

Brabants Besten ondernemen op eigen risico, stellen de zakelijke waarde van menskracht voorop en hebben daarbij een groot maatschappelijk hart.  Inclusief werkgeverschap is duurzaam verankerd in hun HR beleid en zij nemen regelmatig werkzoekenden met beperking of grote afstand tot de arbeidsmarkt zelf op de loonlijst.

Brabants Besten inspireren andere ondernemers actief met hun verhaal en expertise, dat maakt hen ambassadeurs voor het innovatief werkgeverschap.  Zo dragen zij actief bij aan verdere ontwikkeling van het bedrijfsleven en economische groei. Voor de provincie zijn zij de voelsprieten in het veld en een goed klankbord voor het economisch arbeidsmarktbeleid.

Benieuwd wat u kunt doen om uw bedrijf socialer én succesvoller te maken? De ambassadeurs vertellen graag over de invulling van hun werkgeverschap. Zodat u hun voorbeeld kunt volgen. Lees de verhalen van de ambassadeurs en neem gerust contact met ze op.