De BV: ja of nee?

Op woensdag 28 juni 2017 organiseert Van Boekel accountants en adviseurs de bijeenkomst:

De BV: ja of nee?

Vele ondernemers worstelen met bovenstaande vraag. Op welk moment is een BV nu interessant? Is er een omslagpunt? En kan ik mijn eenmanszaak gewoon voortzetten in een BV?

Ook onderwerpen als aansprakelijkheid en de verplichtingen die een BV met zich meebrengt houden ondernemers bezig. Wat zijn nu exact de voordelen? En wat de nadelen? En wat kan ik er verder mee?

Tijdens de bijeenkomst, die bedoeld is voor iedereen die graag meer over het onderwerp zou willen weten, geeft Joris Verhoof (fiscalist, Van Boekel accountants en adviseurs) nadere tekst en uitleg.

Programma
19.00 uur:           Ontvangst
19.30 uur:           Opening
19.35 uur:           Presentatie Joris Verhoof
21.00 uur:           Afsluitende borrel

Aanmelden en locatie
De bijeenkomst wordt gehouden bij Van Boekel accountants en adviseurs aan de Ringbaan West 306 te Tilburg op woensdag 28 juni. Het belooft een interessante avond te worden dus meld u snel aan!

Indien u een collega-ondernemer kent die ook graag geïnformeerd wil worden over dit onderwerp, dan stellen wij het zeer op prijs als u hem of haar namens ons uitnodigt (en aanmeldt). Aan de bijeenkomst zijn zowel voor u als uw introducé geen kosten verbonden.

Wij hopen u op 28 juni te mogen begroeten!

Met vriendelijk groet,
Joris Verhoof