Fiscaal

Belastingadvies

Onze belastingadviseurs zijn van alle markten thuis. Naast het verzorgen van aangiften voor inkomsten- en vennootschapsbelasting, adviseren zij u graag over alle andere fiscale zaken waar u tijdens uw leven als ondernemer of als privépersoon mee te maken krijgt.

Hierbij kunt u denken aan het kiezen van de optimale fiscale en juridische structuur voor uw onderneming, advies op het gebied van financiële planning of estate planning, maar bijvoorbeeld ook advies met betrekking tot uw personeel of het inlenen van arbeidskrachten.

Fiscale dienstverlening

Uw financiële planning is bij ons in goede handen. Samen met u analyseren wij uw huidige en toekomstige financiële situatie. Uw financiële situatie op korte- en (middel)lange termijn wordt zichtbaar gemaakt aan de hand van onder meer reeds opgebouwde oudedagsvoorzieningen, uw eigen woning, de waarde van uw onderneming en overig vermogen. Vanzelfsprekend adviseren wij u nader over de wijze waarop u uw financiële situatie kunt optimaliseren, zowel voor uzelf als uw toekomstige nabestaanden. Ook voor het toepassen van fiscale bedrijfsopvolgingsfaciliteiten en advisering rondom het aanpassen van huwelijksvoorwaarden en testamenten bent u bij ons aan het juiste adres.

Juridische dienstverlening

Onze juridische dienstverlening bestaat uit het adviseren rondom vragen over onder meer arbeidsrecht, huurrecht, rechtsvormen en samenwerkingsovereenkomsten (maatschap, vof, etc.) Maar ook voor het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten, juridische begeleiding van risicovolle transacties, het beperken van aansprakelijkheden en ondernemingsoverdracht, kunt u bij ons terecht.