Ondernemers vraagstukken

Ook voor ondernemersvraagstukken kunt u bij ons terecht. Naast het maken van de jaarrekening krijgen wij steeds vaker andere vragen van ondernemers, die betrekking hebben op allerlei kwesties. Is dit pand een verantwoorde investering? Welke auto kan ik het beste aanschaffen? Kan ik die het beste leasen of kopen en hoe zit het dan met de bijtelling? Ook krijgen we verzoeken om mee te denken over veranderingen in de organisatiestructuur, over opvolging en overname. Wat is mijn bedrijf vandaag waard en wat zou het opleveren als ik het over tien jaar wil verkopen? Welke rechtsvorm kan ik het beste kiezen voor mijn nieuwe onderneming en hoe kan ik straks ook comfortabel leven? Onze adviseurs proberen dit soort vragen, samen met u, zo goed mogelijk te beantwoorden. Uiteraard hangt het antwoord op deze vraag af van uw persoonlijke situatie.

Business & meetingpoint

Heeft u behoefte aan een tijdelijke werkplek of spreekruimte? Dan is het Van Boekel Business & Meetingpoint iets voor u. Wij bieden onze cliënten exclusief de mogelijkheid om gebruik te maken van een aparte ruimte in ons kantoor aan de Ringbaan West. Er zijn flexibele werkplekken met wifi en printvoorzieningen. Naast de werkplekken bieden wij een spreek- of vergaderruimte aan, waar u als cliënt eveneens gebruik van kunt maken.

Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u twee afspraken heeft in Tilburg. Tussendoor kunt u dan rustig bij ons komen werken. Wilt u een sollicitatiegesprek voeren, of een gesprek met een potentiële overnamekandidaat, maar liever niet bij u op kantoor? Ook in dat geval kunt u discreet bij ons terecht.

Voor de werkplekken hoeft u als cliënt niet te reserveren. De gespreksruimtes moeten wel worden gereserveerd. Reserveren kan per e-mail (info@vanboekel.nl) of telefoon (013 – 463 35 33). De unieke service van Van Boekel is nadrukkelijk alleen bestemd voor cliënten en helemaal gratis.

Kijk voor meer informatie en de huisregels hier.

Business for businessclub

De B4B-club zorgt voor een koppeling tussen ondernemers onderling. Wij werken actief mee om onze ondernemers zoveel mogelijk met elkaar in contact te brengen. Elkaar iets gunnen is een belangrijke tool om te blijven groeien. Samen staan we sterk! Onze cliënten zijn automatisch aangesloten bij de Van Boekel B4B-club en hebben daardoor een netwerk van ruim 1700 potentiële bedrijfsklanten. Tweemaal per jaar kunt u een gratis advertentie plaatsen in ons B4B-magazine. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief extra ruimte te kopen in datzelfde magazine.

Er worden geregeld B4B-informatieavonden georganiseerd rond wisselende actuele onderwerpen waarna er een ruime mogelijkheid is om uw netwerk te vergroten. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en advies.

Subsidie

Er zijn veel subsidies met evenzoveel regels. Regels die voortdurend kunnen veranderen. Welke subsidies zijn er en op welke subsidies heeft u recht? Wij kunnen u hierbij adviseren zodat u het juiste pad bewandeld in het woud van regels. Daarnaast kunnen wij voor u het gehele traject van aanvraag tot afwikkeling verzorgen. Natuurlijk zijn de fiscale gevolgen ook van belang en worden die voor u deskundig in kaart gebracht.

Vragen die van belang zijn:

Kom ik in aanmerking voor subsidie? Kan ik subsidie krijgen op personeel? Welke EG subsidies zijn er? Krijg ik subsidie als ik de milieuoverlast beperk of het energieverbruik verminder? Voor al deze en andere vragen op het gebied van subsidies bent u bij ons aan het juiste adres.

Credion financiering MKB

Een verandering op de Nederlandse financieringsmarkt is merkbaar. Steeds meer instellingen tonen interesse voor de MKB financieringsmarkt en dat is goed nieuws voor het bedrijfsleven. Vooral nu het voor het MKB lastiger is geworden om krediet te verkrijgen bij de gevestigde banken. Juist in deze tijden is het dan voor de ondernemer een voordeel om een onafhankelijke partner te hebben die alle zorgen uit handen neemt. Credion is de naam.

Sinds 1 mei 2015 geeft Rob Snels leiding aan de nieuwe vestiging in Tilburg vanuit het kantoor van Van Boekel accountants en adviseurs. Credion is geen bank, maar een 100% onafhankelijke adviesorganisatie van bancaire specialisten voor ondernemers. Het belangrijkste doel is het realiseren van de meest optimale financieringsconstructie voor de onderneming. Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 80 verschillende financiers beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld banken, lease- en factoringmaatschappijen, crowdfunders en investeerders. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume is Credion in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook.

Bent u nieuwsgierig geworden? Nadere informatie vindt u via www.credion.nl