Evenement “Erfenis naar de gewenste erfgenamen of naar de Belastingdienst?”

Op dinsdag 30 en woensdag 31 januari organiseren wij het evenement “Erfenis naar de gewenste erfgenamen of naar de Belastingdienst?”. Vanwege het grote aantal geïnteresseerden hebben we het event over twee avonden verdeeld. Het programma is op beide dagen hetzelfde en ziet er als volgt uit:

Programma
19.00 uur: ontvangst
19.30 uur: opening
19.35 uur: presentatie
21.00 uur: afsluitende borrel

De bijeenkomst wordt gehouden bij Van Boekel accountants en adviseurs aan de Ringbaan West 306 te Tilburg.

Inhoud
Tijdens de bijeenkomst “Erfenis naar de gewenste erfgenamen of naar de Belastingdienst?” gaan Annemieke Martini en Joris Verhoof (beiden fiscalist bij Van Boekel accountants en adviseurs) u uitgebreid bijpraten over de diverse voordelen van een (up to date) testament. Aan de hand van diverse voorbeelden zullen zij u op een praktische wijze aan de hand nemen door het woud van wet- en regelgeving rondom dit onderwerp.

Hoe vaak stelt u zich de vraag of het verstandig is om een testament op te stellen dan wel of uw bestaande testament nog aansluit bij de huidige situatie? Komt uw nalatenschap wel terecht bij de juiste personen? Wat gebeurt er met uw bedrijf? Wat zijn de fiscale gevolgen en valt daar mogelijk nog wat te besparen? En kunt u wellicht al tijdens leven op fiscaal vriendelijke wijze vermogen overdragen?

Kortom, vele vragen die u in meer of mindere mate bezighouden – of althans – bezig zouden móeten houden! Testamentadvisering vormt hierbij een onmisbare schakel.

De wijze waarop u uw relatie met uw partner heeft vormgegeven is van grote invloed op de omvang van uw nalatenschap. Vandaar dat tijdens de bijeenkomst tevens wordt stilgestaan bij het nieuwe huwelijksvermogensrecht dat per 1 januari 2018 haar intrede heeft gedaan. Een wetswijziging die mogelijk ook gevolgen kan hebben voor úw situatie.