(Fiscaal) wijzer worden in een inspirerende omgeving?

Op donderdag 13 juni nodigen wij u graag uit!

Ted Noten_Homage to Jheronimus Bosch_object

Joris Verhoof praat u graag bij over de diverse mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van schenk- en erfbelasting. Hoe kunt u bijvoorbeeld tijdens leven fiscaal vriendelijk(er) vermogen overhevelen naar uw erfgenamen?
Tevens staat Joris stil bij diverse andere ontwikkelingen in de fiscaliteit en hoe deze ontwikkelingen invloed hebben op de keuzes die u reeds heeft gemaakt of nog wenst te maken. Wat kiest u? Wat is handig? En wat is fiscaal gezien het voordeligst? Filosofeer hier deze avond over samen met Joris!

Graphic Surgery_Increment_M7

Filosoferen doen we natuurlijk het liefst in een inspirerende omgeving. We hebben er deze keer daarom voor gekozen u uit te nodigen in de MPV Gallery te ‘s-Hertogenbosch. Vanzelfsprekend vertelt Mark Peet Visser u over zijn galerie en neemt hij u graag mee om het een en ander van de hedendaagse kunst te laten zien.

Programma:
19:15 Ontvangst
19:45 Opening en presentatie Joris Verhoof
20:30 Rondleiding Mark Peet Visser
21:15 Afsluitende borrel

In verband met de beschikbare ruimte hebben we niet onbeperkt plaats. Schrijf u dus snel in via onderstaand inschrijfformulier, inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst en sluit uiterlijk op woensdag 5 juni 2019!