013 463 35 33

info@vanboekel.nl

Ringbaan West 306

5025 VB Tilburg

Deel dit bericht via e-mail

Uitnodiging informatieve bijeenkomst 26 oktober 2023

Fiscaliteit ontmoet (ondernemers)wijsheid

Het is ons een genoegen je uit te nodigen voor een avond vol waardevolle inzichten en inspiratie! Van Boekel accountants en adviseurs organiseert een informatieve bijeenkomst die je zeker niet wil missen.

Tijdens deze avond zal Joris Verhoof op heldere en beknopte wijze de fiscale maatregelen van Prinsjesdag toelichten. Met zijn kenmerkende humorvolle stijl zal hij de complexe wereld van fiscale maatregelen begrijpelijk en luchtig maken. Bereid je voor op een avond vol waardevolle informatie en een flink portie lachen (mogelijk als boer met kiespijn…).

Daarnaast hebben we het genoegen Won Yip als spreker te verwelkomen. Succesvol (horeca)ondernemer, visionair en televisiepersoonlijkheid (Dragon’s Den). Hij zal zijn inzichten delen over zakelijk herstel na corona, het omgaan met stijgende prijzen en de uitdagingen van personeelstekorten. Won Yip’s ervaring en visie zijn waardevol voor iedere ondernemer.

Datum: donderdag 26 oktober 2023
Tijd: 20:00 (inloop vanaf 19:30)
Locatie: HC Tilburg

Om je plek te reserveren, kun je je aanmelden via onderstaand formulier. We zien er naar uit je te verwelkomen op deze bijzondere avond.

Tot dan!