Griezelen bij Van Boekel op woensdag 31 oktober

Denkt u zich de volgende situaties eens in:

  1. Inmiddels eindigt 40% van de huwelijken in een scheiding. Kan uw ex er met de helft van uw onderneming vandoor gaan wanneer het u overkomt?
  2. U heeft vermogen gespaard in uw BV en u leent dit in privé voor uw woning of een boot. Moet u in 2022 bij een schuld aan de BV hoger dan € 500.000 dividendbelasting gaan betalen?
  3. Nu loopt uw onderneming goed, maar tijden kunnen veranderen. Wat als u aansprakelijk wordt gesteld of er een faillissement dreigt? U bent in de veronderstelling dat de schuldeisers zich alleen op uw eigen vermogen kunnen verhalen; u heeft immers huwelijkse voorwaarden opgesteld. Maar….. is dat ook zo? Het enkel opstellen van de huwelijkse voorwaarden is vaak niet voldoende om het vermogen af te schermen.

 

Natuurlijk wilt u liever niet nadenken over deze vragen, maar het zou u maar overkomen… Antwoord op deze vragen en vele andere doemscenario’s komen aan bod tijdens de griezelavond bij Van Boekel accountants en adviseurs. Op woensdag 31 oktober ontvangen wij u graag op ons kantoor voor een Halloweenparty. Joris Verhoof en Annemieke Martini geven u voorbeelden en vertellen wat u zelf kan doen om dit soort zaken te voorkomen. Na het bespreken van diverse gruwelverhalen is er uiteraard tijd voor een bijpassend hapje en drankje.

 

Datum: woensdag 31 oktober 2018
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Van Boekel accountants, Ringbaan West 306, Tilburg