UITNODIGING: Leuker kunnen we het niet maken, maar we proberen het wel

Fiscaliteit ontmoet hilariteit

Wat betekenen de belastingplannen voor u?

Op donderdag 20 oktober organiseert Van Boekel accountants en adviseurs een bijzondere bijeenkomst vol humor, absurdisme, actualiteit en fiscaliteit. Een vreemde combinatie zo op het eerste oog, maar niets is minder waar.

Wat gaan we doen?

We organiseren een avond die in het teken staat van de laatste actuele ontwikkelingen op fiscaal gebied. Kort nadat de herrie van het wapengekletter van Prinsjesdag is verstomd. Lekker actueel dus.

Tot zover de humor, horen wij u denken. Wel nu, dat lijkt misschien zo, maar (helaas) moeten we al jaren constateren dat fiscaliteit en absurdisme hand in hand gaan. Ieder jaar weer en iedere keer meer wordt u als ondernemer als ware u een pingpongbal op en neer geslagen van de ene wetswijziging naar de andere. Om gek van te worden. Zo kun je je bedrijf toch niet sturen? Hoe bizar wil je het hebben? Je zou er haast om moeten lachen.

En lachen gaan we volop doen. Met niemand minder dan komiek Andy Marcelissen. Bij velen van u waarschijnlijk bekend en voor degenen die hem nog niet kennen: daar wil je bij zijn! Tranen rollend over de wangen dat kunnen we u verzekeren. Want één ding staat vast: waar Andy is, wordt gelachen. En hard!

Graag tot donderdag 20 oktober om 20:00 uur.

Programma:

19:30Ontvangst
20:00Fiscaliteit ontmoet hilariteit
Joris Verhoof en Andy Marcellisen
21:00Afsluitende borrel

Erbij zijn? Schrijf in via onderstaand formulier!