MannaertsAppels Sportscafé donderdag 8 november

Wij nodigen graag, namens Tilburg Trappers, al onze cliënten uit voor een nieuwe editie van het evenement: MannaertsAppels Sportscafé. Tilburg Trappers organiseert in samenwerking met MannaertsAppels een netwerkbijeenkomst waarbij ze zowel inhoudelijke onderwerpen aansnijden, als aansluitend een borrel houden. Tijdens het eerste uur bespreken ze een onderwerp dat zowel in de topsport als het bedrijfsleven raakvlakken heeft:

 

Ratio vs Emotie

Managers en ondernemers nemen constant beslissingen, niet zelden vanuit een onderbuikgevoel. Besluiten die zorgvuldig gemaakt worden op basis van cijfers zijn vaak betere besluiten, meten is immers weten. Niet alleen in het bedrijfsleven worden talloze statistieken bijgehouden, ook in de sport en vooral ijshockey.

De avond zal geleid worden door onze presentator Rob Kluyt. Rob gaat voorop in het leiden van de levendige discussie samen met ons panel. Het panel zal o.a. bestaan uit René de Hondt (Technisch Manager Tilburg Trappers), Linda van Hoof-van der Schoot (vennoot Van Boekel accountants en adviseurs)  en Leander van Dongen (eigenaar Aorta Business Intelligence).

 

 

Graag ontvangt Tilburg Trappers u, samen met een introducee, op dit mooie evenement. U kunt zich opgeven via sales@trappers.nl. Vermeld hierbij of u een introducee meeneemt en zijn of haar naam. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen voor dit mooie evenement.