Over ons

Van Boekel accountants en adviseurs is een begrip voor talrijke ondernemingen, van eenmanszaak tot middelgroot bedrijf. In de jaren van ons bestaan heeft het kantoor een respectabele reputatie opgebouwd. Van Boekel accountants en adviseurs wordt geleid door een management van 5 personen. Zij vormen de drijvende kracht in een team van circa 70 medewerkers.

Kern van het succes en de nog steeds toenemende groep loyale cliënten zit in een heel eenvoudig, maar belangrijk woord: aandacht. Onze succesvolle B4B-netwerkclub met ruim 1700 bedrijven en het unieke Van Boekel Business & Meetingpoint zijn hier prachtige voorbeelden van. Cliënten gunnen ons het vertrouwen vanwege onze persoonlijke en alerte benadering. Daarbij is deskundigheid van groot belang. Dat is de basis om waarde toe te voegen. Aan de andere kant kunnen wij ons werk effectiever doen als we de zaak van dichtbij kunnen bekijken.

Met andere woorden, hoe meer inzicht we hebben in uw zakelijke en eventueel uw persoonlijke omstandigheden, des te beter kunnen we inschatten welke keuzes in uw geval de voorkeur verdienen. We zijn graag in contact met dat wat ertoe doet, want… wat pit heeft, kan vruchten dragen.

Management

Drs. Paul P.J. Mouwen RA

Vennoot

“Als accountant ben je veel meer business-partner dan geschiedschrijver”

Lees verder

Mr. Joris A. Verhoof

Vennoot

“Voor een belastingadviseur is een klant nooit een gesloten boek”

Lees verder

Drs. Linda T.M. van Hoof-van der Schoot RA

Vennoot

“De ondernemer zoekt een sparringpartner. Wij kunnen die rol spelen. Omdat we de cijfers, de markt, maar vooral de ondernemer zelf kennen.”

Lees verder

Frank A.M. Jacobs AA

Vennoot

“Is de juiste klik er, dan kun je de klant zoveel meer geven”

Lees verder

Bart G.P. Braspenning AA

Vennoot

“Je kunt nooit een goede accountant zijn als je niet betrokken bent en jezelf voelt bij jouw cliënt”

Lees verder