Business & Meetingpoint

Heeft u behoefte aan een tijdelijke werkplek of spreekruimte? Dan is het Van Boekel Business & Meetingpoint iets voor u. Wij bieden onze cliënten exclusief de mogelijkheid om gebruik te maken van een aparte ruimte in ons kantoor aan de Ringbaan-West. Er zijn flexibele werkplekken met wifi en printvoorzieningen. Naast de werkplekken bieden wij een spreek- of vergaderruimte aan, waar u als cliënt eveneens gebruik van kunt maken.

Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u twee afspraken heeft in Tilburg. Tussendoor kunt u dan rustig bij ons komen werken. En wilt u een sollicitatiegesprek voeren, of een gesprek met een potentiële overnamekandidaat, maar liever niet bij u op kantoor? Ook in dat geval kunt u discreet bij ons terecht.

Voor de werkplekken hoeft u als cliënt niet te reserveren. De gespreksruimtes moeten wel worden gereserveerd. Reserveren kan per e-mail (info@vanboekel.nl) of telefoon (013 – 463 35 33). De unieke service van Van Boekel accountants en adviseurs is alleen bestemd voor cliënten en helemaal gratis.

Kijk voor meer informatie en de huisregels hier.