Referenties

Maarten van Raak

Raak Metals

“Ik ben erg tevreden over Van Boekel accountants en adviseurs, zij nemen mij heel veel werk uit handen. Bijvoorbeeld toen wij onze naam Van Raak Metaalrecycling veranderden naar Raak Metals, ging dat heet gemakkelijk. Ik heb de nieuwe naam doorgegeven aan Linda van Hoof en daarmee was de wijziging bij het accountantskantoor gelijk een feit. Die ervaring heb ik altijd bij Van Boekel. Mijn vader was al klant bij Van Boekel en ik ben dat gebleven. Gewoon, omdat ze hun werk goed doen.

In 2013 wilden we een tweede vestiging in Best openen. De verschillende scenario’s –eigen terrein, terrein huren, of helemaal geen tweede vestiging- hebben ze bij Van Boekel toen zorgvuldig doorgerekend. Uiteindelijk bleek die tweede vestiging vlakbij veel van onze klanten in de regio Eindhoven een hele goede zet.”

Lees het hele interview in ons B4B magazine.

Paul van Summeren

Texon Stomerij en wasserij

“We zochten een betrouwbare, goede accountant. Via via kwamen we bij Van Boekel terecht. De samenwerking verloopt uitstekend. Al vijftien jaar. Het bedrijf heeft een goede naam in Tilburg. Wat ze doen, doen ze goed.”

Lees het hele interview in ons B4B magazine.

Dion en Bianca Clijsen

Lekkernij Delicatessen

“Van Boekel is een professionele partij die snel en accuraat werkt, van jaarrekening tot pensioenadvies. Ze schakelen snel en adviseren uitgebreid. Ook hebben ze ons ‘aan het boekhouden’ gezet. Daarmee bedoel ik dat we op hun initiatief bijvoorbeeld kijken naar de inrichting van onze boekhouding. Zo gaan we per productgroep de in- en verkoopcijfers bijhouden, zodat we beter kunnen zien hoe goed elke groep loopt.”

Lees het hele interview in ons B4B magazine.

Dino van de Voorde

Meubelindustrie Van de Voorde

“Al zo lang als ik weet, werken we met Van Boekel accountants en adviseurs. We zien elkaar meestal twee keer per jaar om de cijfers te bespreken, of vaker bij grote beslissingen. Wanneer plannen concreet worden, rekenen zij het door. Met die cijfers kunnen wij naar de bank. We nemen onze eigen beslissingen, maar het is altijd fijn om er met een expert over te praten. Van Boekel levert onze cijfermatige onderbouwing en ze zijn een klankbord voor ons.”

Lees het hele interview in ons B4B magazine.

Arjan Visser

Anvers brasserie en biercafé

“Anvers heeft enkele dagdelen per week een eigen boekhouder in dienst en maakt voor het overige, inclusief de loonadministratie, gebruik van de diensten van Van Boekel. Je merkt dat het kantoor veel horecaklanten en daardoor ook écht verstand van zaken heeft. En het contact verloopt heel gemakkelijk.
In 2014 wilden wij een grote verbouwing van ons café, daar was Van Boekel accountants en adviseurs nadrukkelijk bij betrokken. We hadden het over een verbouwing van vele tonnen, waarbij onder meer de verdiepingsvloer werd opengebroken zodat de eerste verdieping zichtbaar werd vanaf de begane grond. Bovendien was de recessie nog zeker niet voorbij. Banken waren dan ook niet erg happig om zo’n verbouwing, waarvoor we ook nog eens een paar weken moesten sluiten, te financieren. Zonder een goed bedrijfsplan en de steun van goede financiële experts kom je dan echt niet ver. Van Boekel heeft ons toen enorm geholpen.”

Lees het hele interview in ons B4B magazine.

Marc Oomens en Kees Houtepen

im | innovating

“We waren tevreden met onze boekhouder, maar toen we overgingen naar drie bv’s vonden we dat opschalen wel nodig was. We hebben met vier verschillende kantoren gesproken en uiteindelijk gekozen voor Van Boekel. Daar hadden we meteen een klik mee. We vinden het een groot voordeel dat ze ook belastingadvies doen. Van Boekel is heel compleet in zijn aanbod, zoals wij dat zijn in technische machines. De samenwerking bevalt goed en is veelbelovend! In 2018 laten we onze firma’s fuseren tot één BV om tot maximale synergie en efficiëntie te komen. Wij kijken met veel interesse uit naar dit traject, waarmee Van Boekel ons gaat ondersteunen.”

Lees het hele interview in ons B4B magazine.