Referenties

Maarten van Dijk

DPP

“We hadden een goed accountantskantoor, maar we liepen daar tegen grenzen aan. Ik ben toen heel bewust op zoek gegaan naar een andere partij die bij mij past, waarvan ik dacht dat ik die de komende jaren nodig had en waar ik vertrouwen in had. Ik wist dat ik op een bepaald moment in een fase ging komen met bijvoorbeeld processen in de luchtvaartindustrie die mij boven het hoofd zouden groeien. We moesten op den duur financiële garanties gaan afgeven of misschien het bedrijf verlopen. Dan moet je een stevige partij achter je hebben staan.

Wij hebben dus heel bewust een aantal kantoren bekeken omdat ik op zoek was naar een bedrijf met verschillende expertises onder één dak. En dat was bij Van Boekel accountants en adviseurs duidelijk het geval. Joris Verhoof is mijn vaste contactpersoon, maar voor verschillende disciplines komen verschillende mensen in beeld en dat was voor mij belangrijk. Het is echt niet vanzelfsprekend dat als je naar het eerste het beste administratiekantoor of accountantskantoor gaat dat dat direct goed gaat; het is echt een persoonlijke keuze. De grotere kantoren vond ik bijvoorbeeld weer onpersoonlijk.

Ik heb met Paul ook wel echt moeten zoeken want het duurt even voordat ik vertrouwen aan iemand geef. Maar op den duur ervaar je dat iemand echt wel weet waar hij het over heeft en dat hij mijn belang in het oog houdt. Uiteindelijk realiseer ik me dat ik er veel baat bij heb gehad -en nog steeds heb- door te kiezen voor Van Boekel accountants en adviseurs.”