Referenties

Cas van den Hout

Keukensale

Cas is begin dit jaar overgestapt naar Van Boekel accountants en adviseurs. ‘Het gevoel was bij mijn vorige accountant niet goed. Mijn coach adviseerde mij om een aantal accountants uit te nodigen om te kijken wat zij voor mij konden betekenen. Via een andere klant kende hij Linda van Hoof en hij dacht dat zij wel bij mij zou passen. Linda was de eerste van drie accountants die ik gesproken heb en ik had mijn besluit meteen genomen. Op advies van mijn coach zijn de andere twee gesprekken nog wel doorgegaan enerzijds om bevestiging te krijgen dat ik de juiste keuze had gemaakt, anderzijds om te kijken of er zaken waren die Van Boekel wellicht anders of extra zou kunnen doen.

‘Voor het gesprek met Linda kende ik Van Boekel al, ik rijd iedere dag langs het pand. Frank Jacobs ken ik via de Tilburg Trappers, hij was degene die me twee jaar geleden vertelde dat ik niet goed genoeg was voor het ijshockeyteam. Daar ben ik nog steeds heel ziek van!

Tijdens het gesprek had Linda het over omzetten van bedrijfsstructuren en het digitaliseren van de administratie, ik kreeg echt het gevoel dat ik voorheen een boekhouder had en dat ik nu met een accountant aan tafel zit, mét bijbehorende adviseurs en mensen die met je meedenken. Ik vind Van Boekel echt méér dan een accountantskantoor, het B4B magazine bijvoorbeeld, dat vind ik leuk, net wat extra.’ Ik had het stereotype beeld in mijn hoofd dat accountants van die stoffige types zijn, maar dan denk ik aan de mensen bij Van Boekel en weet ik dat het niet zo is.

‘Ik zie Van Boekel als een accountantskantoor dat met de tijd meegaat, denkt in mogelijkheden en vooruit kijkt. De meeste accountants hebben de eigenschap naar het verleden te kijken, omdat ze cijfers uit het verleden hebben. Bij Van Boekel wordt een toekomstplan gemaakt, dat vind ik heel positief, ik had dat nog niet eerder meegemaakt. Het contact met Linda en Bart (Brok red.) vind ik erg prettig, een beetje dat informele, dat past bij mij. Ik snap best dat er mensen zijn die zeggen je moet mijn administratie verzorgen en dan is het klaar, die zijn er ook, maar dat past niet bij mij. Ik heb echt een sparringpartner nodig en die heb ik volgens mij nu gevonden.’