Rutte 3 – What’s in it for me?

Op donderdag 26 oktober 2017 organiseert Van Boekel accountants en adviseurs de bijeenkomst:

Na een enigszins tamme Prinsjesdag lijkt het nu alsnog te gaan gebeuren: er staan ons ingrijpende belastinghervormingen te wachten  Dit kunnen we inmiddels wel vaststellen op basis van de uitgelekte plannen uit het regeerakkoord van Rutte III.

Naar verwachting wordt deze week het regeerakkoord gepresenteerd en zal in de week van 23 oktober de  nieuwe regering op het bordes van de Koning staan.

Ze hebben er hun tijd dan ook ruimschoots voor genomen. De formatieperiode heeft immers ruim 200 dagen geduurd en gaat richting een record. De onderhandelingen tussen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie zijn al sinds 28 juni gaande.

Wijzigingen in Rutte 3

Uit de tot dusver uitgelekte plannen blijkt dat er op diverse gebieden vele wijzigingen zullen plaatsvinden. Wat te denken van de fiscale behandeling van de eigen woning, het verlagen van de winstbelastingtarieven, de wijzigingen op de arbeidsmarkt (zowel voor werkgevers en werknemers alsook zzp-ers) en het afschaffen van de dividendbelasting? En dat is nog maar een greep uit de vele plannen!

Kortom, reden genoeg om u bij te laten praten en gezamenlijk naar de (nabije) toekomst te kijken. Mogelijk kunt u namelijk al voor het einde van dit jaar concrete stappen nemen teneinde op de juiste wijze voor te sorteren op wat komen gaat!

Tijdens de bijeenkomst die bedoeld is voor iedereen die graag meer over de fiscale ontwikkelingen zou willen weten, geeft Joris Verhoof (fiscalist, Van Boekel accountants en adviseurs) nader tekst en uitleg.

Programma

19.00 uur:           Ontvangst
19.30 uur:           Opening
19.35 uur:           Presentatie Joris Verhoof
21.00 uur:           Afsluitende borrel


Aanmelden en locatie
De bijeenkomst wordt gehouden bij Van Boekel accountants en adviseurs aan de Ringbaan West 306 te Tilburg op donderdag 26 oktober. Het belooft een interessante avond te worden dus meld u snel aan!


Introducees zijn welkom

Indien u een collega-ondernemer kent die ook graag geïnformeerd wil worden over dit onderwerp, dan stellen wij het op prijs als u hem of haar namens ons uitnodigt. Aan de bijeenkomst zijn zowel voor u als uw introducé geen kosten verbonden

Wij hopen u 26 oktober te mogen begroeten!

Met vriendelijk groet,

Joris Verhoof
Van Boekel accountants en adviseurs