Stageopdrachten – Van Boekel accountants en adviseurs helpt!

Bij Van Boekel accountants en adviseurs krijgen we regelmatig stageverzoeken, waarin een student op zoek is naar een specifieke opdracht of project die binnen onze organisatie of bij een van onze cliënten vervuld kan worden. Deze opdrachten zijn zeer divers van aard, zoals bijvoorbeeld een AO/IB beschrijven, een quickscan van een bedrijf maken, een managementdashboard opstellen etc.

Van Boekel accountants en adviseurs biedt structureel stageplaatsen aan. Hiervoor werken bij samen met diverse opleidingsinstituten zoals Fontys, Avans, Tilburg University en ROC. Het aantal stageverzoeken dat wij ontvangen is vaak groter dan het beschikbare aantal plaatsen. Het kan daarom voor u interessant zijn uw opdracht of project aan ons door te geven. Krijgen wij een passend stageverzoek binnen, dan kunnen wij schakelen tussen u en de stagiair.

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks uw project of zoekopdracht doorgeven bij een van de opleidingsinstituten. Kijkt u hiervoor eens op een van de volgende websites:

Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen met uw contactpersoon binnen Van Boekel accountants en adviseurs om uw vraagstuk te bespreken. Wij zullen dan samen met u afstemmen of dit een mogelijke stageopdracht kan zijn en u verder adviseren over de mogelijkheden. Naast uw contactpersoon kunt u hiervoor ook contact opnemen met Jolanda van Wanrooij (jvwanrooij@vanboekel.nl)