013 463 35 33

info@vanboekel.nl

Ringbaan-West 306

5025 VB Tilburg

Deel dit bericht via e-mail

Valerie van Hooijdonk-De Roover versterkt het managementteam

Vanaf 1 januari 2024 verwelkomt Van Boekel accountants en adviseurs een waardevolle toevoeging aan het managementteam: Valerie van Hooijdonk-De Roover AA treedt toe als Director.

Met acht jaar ervaring binnen Van Boekel neemt de 34-jarige Valerie nu een leidende rol op zich, gericht op de gemengde praktijk en met een fiscale achtergrond die onmisbaar is in de MKB-praktijk.

Valerie is haar carrière begonnen bij een groot kantoor, maar heeft vervolgens doelbewust gekozen voor een middelgroot full-service kantoor. Ze wilde graag direct contact met klanten hebben en hen voorzien van persoonlijk advies dat echt van meerwaarde is voor ondernemers.

Met een team van ongeveer vijfenzestig medewerkers biedt ons kantoor een breed scala aan diensten, variërend van fiscale advisering en salarisadministratie tot accountancy. Door deze veelzijdige aanpak kan ons kantoor klanten op verschillende gebieden optimaal van dienst zijn.

In verband met Hemelvaart zijn wij donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten. Wij zijn maandag 13 mei weer volledig bereikbaar.