013 463 35 33

info@vanboekel.nl

Ringbaan-West 306

5025 VB Tilburg

Controleteam_BDF8012-header

Wil jij werken in een hecht team waar een gemoedelijke sfeer heerst en verantwoordelijkheden worden gedeeld?

WERKEN BIJ

Wat tof dat je onze vacatures bekijkt! Ben je op zoek naar een baan of stageplaats binnen een hecht team waar we verantwoordelijkheden samen oppakken en delen? Waar het gemoedelijk werken is en waar je de ruimte krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen? Lees dan vooral verder!

Als je bij Van Boekel accountants en adviseurs werkt, krijg je er zo’n zeventig collega’s bij, die allemaal samenwerken met de vijf betrokken vennoten. En je krijgt volop de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via onze interne opleidingen bij de VBA Academy. Wij zijn een echt full-service kantoor en werken in alle sectoren binnen het MKB. We werken met professionele en deskundige aandacht voor onze klanten en zijn nauw betrokken bij onze maatschappelijke omgeving. Je hebt ons vast al eens gezien bij evenementen en verenigingen in Tilburg en omgeving.

Scroll snel door onze openstaande vacatures en wie weet staat jouw droombaan erbij! Zo niet: stuur dan vooral je open sollicitatie naar Jolanda van Wanrooij (jolandavanwanrooij@vanboekel.nl).

Stage lopen?
Samen sta je sterker. Wij geven jong talent als jou heel graag de kans om werkervaring op te doen tijdens een stage en mogelijk een baan aan te bieden. Want jij bent de toekomst van ons vak! Als je bij ons stage loopt word je opgenomen in ons team, je telt helemaal mee. Je gaat mee naar klanten en voert zelfstandig taken uit. Natuurlijk zorgen wij hierbij voor goede persoonlijke begeleiding.

We hebben voortdurend stageplaatsen beschikbaar voor studenten van verschillende opleidingen en niveaus. We voldoen aan de eisen van het SBB en zijn een Erkend Leerbedrijf. We werken samen met het beroepsonderwijs.

Enthousiast geworden? We kunnen niet wachten tot we je leren kennen! Neem contact op met onze HRM adviseur Jolanda van Wanrooij (jolandavanwanrooij@vanboekel.nl)

onze vacatures

TRAINEE JUNIOR FINANCIAL BIJ VBA EN PONDRES

Van Boekel accountants en adviseurs en Pondres bieden veel mogelijkheden
voor enthousiaste trainees! Na je traineeship periode zijn er volop
mogelijkheden om je loopbaan te starten binnen VBA of Pondres.

Bij van Boekel accountants en adviseurs voer je o.a. administratieve werkzaamheden uit, maar
daarnaast ga je je ook ontwikkelen op het gebied van samenstel- en controlewerkzaamheden.
Je staat dicht bij je MKB-klant, krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen
inbreng. Uiteraard krijg je goede begeleiding en kun je jezelf verder ontwikkelen door het volgen
van trainingen en workshops die wij intern verzorgen in onze VBA Academy.

Gevorderd Assistent Accountant Controle

Als gevorderd assistent accountant voer je zowel samenstelwerkzaamheden als controleopdrachten uit. Je geeft advies aan MKB-klanten en ontwikkelt je op het fiscale vlak. Daarnaast begeleidt je beginnende assistenten.

Zelfstandig administratie medewerker

Als zelfstandig administratie medewerker richten je werkzaamheden zich voornamelijk op het verzorgen van de administratie van onze mkb-cliënten.

Junior financial met automatiseringskennis

Als junior financial verricht je invoerwerkzaamheden met betrekking tot rapportages, maar met name ga jij de IT ontwikkeling voor en bij ons klanten begeleiden. Daarnaast ondersteun je onze ervaren medewerkers, signaleer je problemen/cliëntvragen en bedenk je oplossingen in overleg met het team.

Belastingadviseur

Je rol als medior belastingadviseur bestaat enerzijds uit het coachen en begeleiden van junior medewerkers en anderzijds uit het zelfstandig uitwerken van adviezen en ondersteunen van de vennoten. Onze fiscale praktijk is nog volop in ontwikkeling; hierdoor krijg je de unieke kans een fiscale praktijk mede vorm te geven.

Audit Manager

Ben jij een ervaren accountant (RA of AA met certificerende bevoegdheid) met uitstekende vakkennis en sterke communicatieve vaardigheden? Heb je een scherp oog voor detail en beschik je over leiderschap en organisatorische vaardigheden? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Controleleider

Als controleleider wissel je controleopdrachten af met samenstel- fiscale en advieswerkzaamheden. Je staat dicht bij je MKB-cliënt en functioneert als zijn aanspreekpunt. Ons kantoor combineert accountancy met fiscaal- en juridisch advies, bedrijfskundig advies en HRM-advies: samen met je collega's kun je jouw cliënt dus breed adviseren.

Gevorderd Assistent Accountant Samenstel

Als gevorderd assistent accountant samenstel voer je vooral samenstelwerkzaamheden uit. Daarnaast ga je je ontwikkelen op het advies- en fiscale vlak. Je staat dicht bij je MKB-klant, krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Zelfstandig Assistent Accountant / Adviseur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven zelfstandig assistent accountant/adviseur. In deze functie voer je samenstelwerkzaamheden uit, je geeft advies aan MKB-klanten en stelt fiscale aangiften op.

over ons kantoor:

De Barten doen het goed hier

Elke vorm van recht is een puzzel, maar de fiscale is de leukste!

Hier doen we het samen of we doen het niet

Scheikunde en salarisstroken: chemie op kantoor

Het Young Advisory Board

In de schijnwerpers of liever achter de coulissen?

Als het sneller kan…