013 463 35 33

info@vanboekel.nl

Ringbaan-West 306

5025 VB Tilburg

Maatschap_BDF0574-header

Hoe meer inzicht wij hebben in jouw zakelijke, maar mogelijk ook persoonlijke omstandigheden, hoe beter we je van dienst kunnen zijn. Zonder aandacht geen succes.

“We zijn geen grijze muizen kantoor”

WIE ZIJN WIJ

We gaan even, heel even maar, terug in de tijd. Want zonder geschiedenis is er ook geen toekomst. In 1946 werd ons bedrijf opgericht door Piet van Boekel en een compagnon, eind jaren tachtig namen zonen Paul en Franck het over. Het kantoor verhuisde een aantal keer, maar streek uiteindelijk neer op de plek waar het nu nog steeds huist: het voormalige klooster van De Broeders van Liefde aan de Ringbaan West. De persoonlijke aandacht en het werkethos van Piet en zijn zonen Van Boekel, zijn nog steeds belangrijke waarden.

Frank A.M. Jacobs AA
Vennoot

“Is de juiste klik er, dan kun je de klant zoveel meer geven”

G.P. (Bart) Braspenning AA
Vennoot

“Je kunt nooit een goede accountant zijn als je niet betrokken bent bij je cliënt”

drs. Paul P.J Mouwen RA
Vennoot

“Als accountant ben je veel meer business-partner dan geschiedschrijver”

drs. Linda T.M. van Hoof-van der Schoot RA
Vennoot

“De ondernemer zoekt een sparringpartner. Wij kunnen die rol spelen”

mr. Joris A. Verhoof
Vennoot

“Voor een belastingadviseur is een klant nooit een gesloten boek”

Het vak verstaan, door het vuur gaan voor medewerkers en klanten en aandacht is alles! Hoe meer inzicht wij hebben in jouw zakelijke, maar mogelijk ook persoonlijke omstandigheden, hoe beter we je van dienst kunnen zijn. Zonder aandacht geen succes. We willen en moeten persoonlijk betrokken zijn om ons werk goed te doen. Dat is ook precies waarom onze klanten voor ons kiezen en tot in lengte van jaren bij ons blijven. We bouwen een band op met onze klanten en die band gaat verder dan de boeken alleen. Want wat als je onverhoopt gaat scheiden? Wat heeft dat voor consequenties voor je bedrijf? Bij ons kun je het bespreken, wetende dat de muren geen oren hebben en vertrouwende op een volledig en deskundig advies.

VAN BOEKEL B4B MAGAZINE

Twee keer per jaar geven we een glossy uit. Van Boekel B4B; samengesteld uit persoonlijke verhalen van cliënten. ‘Accountantsorganisaties zijn van oudsher gesloten. Wij zijn wars van stijftruttigheid. We koketteren juist met onze klanten omdat we trots op ze zijn. Ze mogen zich profileren en presenteren in ons magazine. Het wordt verspreid onder onze klanten, vooral uit het regionale MKB, die dat erg leuk vinden. We willen een gemeenschap creëren en zijn daarin vernieuwend.’

In verband met Hemelvaart zijn wij donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten. Wij zijn maandag 13 mei weer volledig bereikbaar.