Zomerse bijeenkomst bij Wijnkoperij Van Bilsen

De zomer begint officieel pas over een paar weken, maar de afgelopen tijd heerste er al een zomerse stemming. De zon schijnt volop, het is langer licht en er worden veel evenementen georganiseerd. Wij doen daar graag aan mee en nodigen u uit voor een leerzame en gezellige cliëntavond. Op woensdag 20 juni bent u van harte welkom bij Wijnkoperij Van Bilsen aan de Korvelseweg.

Op het programma staat een presentatie van Annemieke Martini en Joris Verhoof over financial planning. Financial planning is een methode om uw financiële levensloop in kaart te brengen. Iedere levensfase kent een andere samenstelling van inkomsten en uitgaven. Financial planning maakt dit voor u inzichtelijk. Hoe ziet bijvoorbeeld uw oude dag eruit? Hoe lang moet u nog werken om zorgeloos van een oude dag te kunnen genieten? Bestaat uw pensioen alleen uit uw onderneming of dient u wellicht nog andere potjes te vormen? Kortom, het antwoord op vele (financiële) levensvragen.

Tijdens de bijeenkomst geven Annemieke Martini en Joris Verhoof op praktische wijze nadere uitleg over dit onderwerp en bieden u aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden inzicht in wat financial planning voor u kan betekenen.

Aansluitend zorgt Wijnkoperij Van Bilsen voor een leerzame en gezellige zomerwijnenproeverij. U proeft diverse zomerse wijnen in een informele setting. Het moment om bij te praten met mede-ondernemers en het begin van de zomer te vieren.

Woensdag 20 juni – Financial planning en zomerwijnenproeverij
19.00 uur: ontvangst bij wijnkoperij Van Bilsen met een sprankelend aperitief
19.30 uur: opening door Joris Verhoof
19.35 uur: presentatie financial planning
21.00 uur: zomerwijnenproeverij

Adres: Korvelseweg 45, 5025 JB te Tilburg.

We zien u graag op woensdag 20 juni!